Katona Lászlóné írásai kategóriaarchívum

Foltvarró-kiállítás

nj lottery

Kedves Foltvarrók, Testvéreim!

Örömmel készülünk az első Foltvarró Kiállításra, amelyen a baptista gyülekezetekben élő foltvarró testvérnők alkotásait mutathatjuk meg. Egy szép munka látványa sok új ötletet adhat a következő elkészítéséhez.

Aki szeretne részt venni ezen a szép kiállításon, kezdje el a varrást időben, örömmel, lelkesedéssel.

A konferencián lehetőség lesz arra, hogy megmutassuk egymásnak, hogy mit tudunk. Ezt tehetjük alázattal, másoknak kedvet csinálva ehhez a szép, közösségépítő hobbyhoz.

A kiállításon kívül lehetőség lesz saját munkák eladására is két asztalnál. Az egyiken olyan darabok értékesítése lesz, amiknek az árát a Nőbizottság közreműködésével, mások megsegítésére fordítunk. A másik asztalnál mindenki egyénenként, vagy csoportonként értékesítheti a kész munkáit saját, vagy csoportja következő munkáihoz alapozva. Erre előre mindenki úgy készüljön, hogy már otthon válogassa szét mit, melyik asztalra tesz.

A kiállításra szánt takarókat készítőjének nevével ellátva, időben juttassátok el a megadott címre, hogy el tudjuk készíteni a kiállítást a konferencia megnyitó napjára.

Szeretnénk, ha a kiállított munkákat a nézelődő testvérnők értékelnék arra leadott szavazataikkal. A közönségdíjas munka elkészítője szerény ajándékot kap. A szavazók között kis ajándékokat sorsolunk ki, amit szintén mi készítünk el. Csoportonként készüljünk erre, hogy így is örömöt tudjunk szerezni egymásnak.

Ha valaki a kiállítás rendezésében segíteni tud, azt – kérlek – külön jelezzétek.

Ha bármilyen kérésetek, kérdésetek van, bátran hívjatok, vagy írjatok.

Foltos üdvözlettel: Katonáné Krisztina

katokri@gmail.com

Honlap és képek az eddig elkészült foltvarró munkákról :  http://www.kriszmiszi.eoldal.hu

Fecskemesék

illinois lottery

Nagyon szeretem a fecskéket! Tavasszal alig várom, hogy megérkezzenek! Ősszel, mikor készülődnek a nagy útra, már akkor hiányoznak. Ezek a picinyke madarak sokat tanítottak engem, ahogy figyeltem őket, Isten üzent általuk.

Néhány kis történetet leírok nektek is. Ezek a fecskemesék.

Fecskemesék bővebben…