Dátum: 2024. május 20. | E-mail
   
 
Oldaltérkép
   
:: Szemünk fénye
:: Szívünk csücske
:: Receptek
:: Kreatív sarok
Sablonok
Dekorációs ötletek
Foltvarrás
Kreatív sarok

 

 


Tárolódoboz (pl. játékoknak)

 

Hozzávalók: kartondoboz, tapétaragasztó, gyűrt csomagolópapír (legalább kétféle színben), vastag ecset

Elkészítése: A tapétaragasztóból a leírás szerint egy keveset elkészítek. A papírt szabálytalan darabokra, csíkokra tépkedem. A dobozt egy részen bekenem ragasztóval, és a papírdarabokat rásimítom, úgy, hogy kicsit fedjék egymást. Így haladok végig az egész dobozon. Végül az egészet átkenem még tapétaragasztóval.

 

 

Festett kissámli

 

 

Régi bútordarabot is felújíthatunk így, de vásárolhatunk is natúr fa sámlit. Egészen más érzés egy általunk dekorált, vidám mintájú sámlira felállva törölni le a legfelső polcról a port takarítás közben!

Elkészítése: a sámlit megcsiszoljuk-megtisztítjuk, lefestjük. Én enciánkék lazúrfestéket használtam, kétszer kentem át, a két réteg között átcsiszoltam. Egy napi száradás után fehér hobbifestéket, nagyon vékony ecsetet és egy kis kreativitást elővéve festettem rá a mintákat. Természetesen akármit lehet rá festeni, a színeket pedig hangoljuk a lakásunkhoz, illetve az ízlésünkhöz. Ötleteket, mintákat a festéshez pl. üvegmatrica-sablonokból gyűjthetünk, de egyszerűen csíkosra, pöttyösre is festhetjük a kis bútort, mindenképp jól fog mutatni!


Ha a tavasz téged is alkotásra késztet, de nincs időd órákig bütykölni, itt találsz néhány ötletet!


 

 

 
 
:: Mit szeretnél látni leginkább ezen a honlapon?
    Sok lelki írást
    Tanulságos történeteket
    Segítséget a gyerekneveléshez
    Kreatív ötleteket
    Több jó receptet
 Kezdőoldal
 Kedvencek közé
Pannon Set