Egyéb írások nőktől kategóriaarchívum

Álarc nélkül – beszámoló a Linda Dillow konferenciáról

Linda_Dillow_konferencia_honlapfejlec_1

2016. október első hétvégéjén több mint háromezer nő vett részt a budapesti Jégpalotában a Linda Dillow-konferenciacsoport szervezésében megrendezésre kerülő felekezetközi női konferencián, melyet a baptista Női Misszió Munkacsoport álmodott meg évekkel ezelőtt.

A különös helyszín, ahol a jéghokisok fejvédő sisakkal és arcvédő ráccsal viaskodnak egymással, most álarc nélküli, elvárások és előítéletek nélküli, de vágyakozással érkező nőkkel telt meg. Legtöbben fiatalok jöttek, de sokan voltak a közép- és érett korúakhoz tartozók is. A többség Budapest és környékéről érkezett, de jöttek vidékről, Erdélyből, Felvidékről, Délvidékről és Kárpátaljáról is szép számmal. Kétéves álom teljesedett be, sok ima meghallgatásra talált, kitartó, részleteket megszervező munka eredménye lett láthatóvá. Álarc nélkül – beszámoló a Linda Dillow konferenciáról bővebben…

Az anyaság örömeiről

Már kora ifjúságomtól kezdve minden vágyam az volt, hogy majd nagycsaládom legyen. Magam is egy háromgyerekes családban nőttem fel. Most 34 éves vagyok, és három csodálatos kislány édesanyja. (Azóta megszületett negyedik gyermekük, egy kisfiú. — A szerk.) Kívánságom teljesült, és átélhetem azt, amit a zsoltáríró a 127. zsoltár 3. versében megfogalmazott: Bizony, az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom.”
Az anyaság örömeiről bővebben…