Programok kategóriaarchívum

Könyvbemutatók

igazibb_meghivo_email

Facebook esemény

https://www.facebook.com/events/1190771804287276

 
elethinta-meghivo-elektronikus

Facebook esemény

https://www.facebook.com/events/1687774371486409

Sehol sem sírhatsz (könyvbemutató)

Szeretettel ajánljuk a Harmat kiadó és a Nyitott Szív Szolgálat közös könyvének bemutatóját az érdeklődők figyelmébe.

dorie2_meghivo_email

Októberben újra Linda Dillow konferencia!

Linda_Dillow_konferencia_honlapfejlec_1

 

Részletek és jegyvásárlás a konferencia honlapján.

HelyesBeat lemezbemutató koncert márciusban

Az együttes második lemezbemutató koncertje.

Facebook esemény:
Online jegyvásárlás: http://bit.ly/HBjegyek
Február 12-ig olcsóbbak a jegyek (earlybird).

ÖRÖKKÉVALÓ LEMEZBEM FLYER

Tükörbe néztünk

1187_rs

Beszámoló a 2015-ös országos nőkonferenciáról

2015. június 5-7. Tóalmás

Az idei országos nőkonferenciát kivételesen nem az ország valamelyik gyülekezetében szervezték meg, hanem Tóalmáson, az Élet Szava Tábor helyszínén. A téma szinte kivétel nélkül minden nő számára (bevallottan vagy titokban) ha nem is központi, de fontos. A háromnapos konferencia során a női szépség, a női identitás sok szempont szerint körbe lett járva. Ma a világ azt sulykolja (nem csak) a nőkbe, azt harsogja, hogy úgy, ahogy vagyunk, nem vagyunk elég jók. Át kell változtatni, szabni magunkat, mindent meg kell tennünk, hogy trendik, a világ szerint szépek, elfogadhatók legyünk. Biztos, hogy Isten is így gondolja? Hiszen Isten azt mondja, hogy már születésünk előtt eltervezett bennünket – és amit Isten alkot, az úgy jó, ahogy van. Ha ezt elhiszem, a magamévá teszem, akkor nem fogok a világ szemeivel tekinteni magamra. Tükörbe néztünk bővebben…

A 2015-ös nőkonferencia előadásai

Tóalmás, 2015. június 5-7.

Előadó: Baloghné Kovács Magdolna

Előadó: Szenczy Katalin

Előadó: Dr. Basista Erika

Előadó: Varga György

Képek a 2015-ös nőkonferenciáról

Péntek

A szombati és vasárnapi képek a kattintás után tekinthetők meg.

Képek a 2015-ös nőkonferenciáról bővebben…

Országos nőkonferencia 2015

noi konfi-01-01

A plakát nyomtatható verziója innen letölthető.

TÜKRÖM-TÜKRÖM

Vajon mit mond a te tükröd? Milyennek látod magad kívülről, és belülről? Mi alapján értékeled azt, amit látsz? Ezekre, és hasonló kérdésekre kaphatsz választ idei országos női konferenciánkon, június 5-7 Tóalmáson.

A szépség minden nő érdeklődésének középpontjában áll. Baloghné Kovács Magdolna a szépség relativitásáról, Isten általi teremtettségünkről, önmagunk elfogadásáról fog tanítani péntek este. Szenczy Katalin önértékelésünk helyes alapjaira irányítja figyelmünket, a belső szépség igazi titkára szombat délelőtt. Eszter történetén keresztül dr. Basista Erika arról tanít, hogy az Úr még a külső szépséget is fölhasználja a belső jellem mellett arra, hogy népének sorsát egyengesse. Erre szombaton vacsora után kerül sor. Varga György a férfi szemével értékeli a női szépséget vasárnap délelőtt. Ugye te is szeretnéd hallani őket?

Harmóniában Istennel és magammal. Erre a témára fűztük fel a szombat délutáni 5 szemináriumot, amin finomíthatjuk a szépségről alkotott elképzelésünket. Hallhatunk a külső szépségről az öltözködés, frizura, smink tekintetében Bödő Eszter és Téglási Judit vezetésével. Érdemes várni az igazira – erről tesz tanúságot Huszti Teodóra. Önismeretben léphetünk előbbre Reimer Mártával. A Szentlélek templomának ápolására Köves Anikó hívja az érdeklődőket. Valamint a dicsőítésnek egy újabb formájával ismerkedhetnek a vállalkozó szelleműek Révészné Fodor Ágnes segítségével. Mindenkinek két szemináriumra lesz lehetősége beülni kétszer másfél órában. Egy intenzív 3 órás képzésben is részesülhetnek azok, akik tanítással, áhítattal, bizonyságtétellel szoktak, vagy szeretnének szolgálni gyülekezetekben, és egyéb alkalmakon. A Varga György által tartott képzés abban segít, hogyan állítsunk össze hatékonyan kommunikálható üzenetet az Igéből, és megtapasztalásainkból. Akár aktív szabadtéri sportolással is felüdíthetjük magunkat a tábor tágas kertjében (röplabda, kosárlabda, frizbi, ping-pong). Választásotokat a jelentkezési oldalon kérjük feltüntetni.

A szombat esti tanítás után nagy meglepetéssel is fogunk szolgálni, amit természetesen most nem árulunk el, de egészen biztosan maradandó élmény lesz mindenkinek.

Jelentkezni ezen a linken lehet:

http://fd7.formdesk.com/wolhungary/Noikonferencia_2015

A konferencia szolgáltatásainak csomagjait, és azok árait is ott találjátok meg. Kérjük, hogy minden gyülekezetben legyen valaki, aki segít mindenkinek a jelentkezésben. Személyenként kérjük a jelentkezést, és a befizetést is.

Mindenkit szeretettel várunk!

Varga Anikó
a Női Misszió Munkacsoport nevében