Országos nőkonferencia 2015

noi konfi-01-01

A plakát nyomtatható verziója innen letölthető.

TÜKRÖM-TÜKRÖM

Vajon mit mond a te tükröd? Milyennek látod magad kívülről, és belülről? Mi alapján értékeled azt, amit látsz? Ezekre, és hasonló kérdésekre kaphatsz választ idei országos női konferenciánkon, június 5-7 Tóalmáson.

A szépség minden nő érdeklődésének középpontjában áll. Baloghné Kovács Magdolna a szépség relativitásáról, Isten általi teremtettségünkről, önmagunk elfogadásáról fog tanítani péntek este. Szenczy Katalin önértékelésünk helyes alapjaira irányítja figyelmünket, a belső szépség igazi titkára szombat délelőtt. Eszter történetén keresztül dr. Basista Erika arról tanít, hogy az Úr még a külső szépséget is fölhasználja a belső jellem mellett arra, hogy népének sorsát egyengesse. Erre szombaton vacsora után kerül sor. Varga György a férfi szemével értékeli a női szépséget vasárnap délelőtt. Ugye te is szeretnéd hallani őket?

Harmóniában Istennel és magammal. Erre a témára fűztük fel a szombat délutáni 5 szemináriumot, amin finomíthatjuk a szépségről alkotott elképzelésünket. Hallhatunk a külső szépségről az öltözködés, frizura, smink tekintetében Bödő Eszter és Téglási Judit vezetésével. Érdemes várni az igazira – erről tesz tanúságot Huszti Teodóra. Önismeretben léphetünk előbbre Reimer Mártával. A Szentlélek templomának ápolására Köves Anikó hívja az érdeklődőket. Valamint a dicsőítésnek egy újabb formájával ismerkedhetnek a vállalkozó szelleműek Révészné Fodor Ágnes segítségével. Mindenkinek két szemináriumra lesz lehetősége beülni kétszer másfél órában. Egy intenzív 3 órás képzésben is részesülhetnek azok, akik tanítással, áhítattal, bizonyságtétellel szoktak, vagy szeretnének szolgálni gyülekezetekben, és egyéb alkalmakon. A Varga György által tartott képzés abban segít, hogyan állítsunk össze hatékonyan kommunikálható üzenetet az Igéből, és megtapasztalásainkból. Akár aktív szabadtéri sportolással is felüdíthetjük magunkat a tábor tágas kertjében (röplabda, kosárlabda, frizbi, ping-pong). Választásotokat a jelentkezési oldalon kérjük feltüntetni.

A szombat esti tanítás után nagy meglepetéssel is fogunk szolgálni, amit természetesen most nem árulunk el, de egészen biztosan maradandó élmény lesz mindenkinek.

Jelentkezni ezen a linken lehet:

http://fd7.formdesk.com/wolhungary/Noikonferencia_2015

A konferencia szolgáltatásainak csomagjait, és azok árait is ott találjátok meg. Kérjük, hogy minden gyülekezetben legyen valaki, aki segít mindenkinek a jelentkezésben. Személyenként kérjük a jelentkezést, és a befizetést is.

Mindenkit szeretettel várunk!

Varga Anikó
a Női Misszió Munkacsoport nevében

2 gondolat erről: „Országos nőkonferencia 2015

  1. Csak szombaton lehettem ott, de az is nagyon építő volt számomra. Azt szeretném kérdezni, hogy a videót vissza lehet nézni valahol? Esetleg a másik két napot is megnézném, ha van rá lehetőség. Köszönöm!

  2. Kedves szervezők!

    Szombati napra jelentkeznék szállás nélkül, ebédet szeretnék ha lehetséges, nem látok ilyen opciót, a szombati napot foglaltnak látom.
    Köszönöm ,Budapestről mennénk a gyülekezetből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .