Öcsike – Salyámosy Éva új könyve

Öcsike-B1_rgb

Szívem szerint az első könyvem lett volna!

– Hogy érted ezt?

– Ez a hetedik könyvem, amiben az Úr munkáját mondom el az életünkben. Tanúságtevő könyv, amely a világon a legkedvesebb a számomra, mert arról szól, hogy Isten miként dolgozta ki a fiam megtérését egy adott időre.

– Ez mit jelent?

– Kapott egy próféciát még akkor, amikor én se voltam hivő. Isten megüzente neki, hogy mennyi ideje van a megtérésre, mert ama perc után, ahogy van, úgy marad egy örökkévalóságra! De ez nem ment könnyen, bár közben én megtértem és kemény három évig – talán mint a tanítványok esetében is – tanúságtevő és komoly segítő voltam mellette. De az idő csak múlt és Isten úgy látta jónak, hogy kegyelméből a gödör fenekére engedi le őt. Talán úgy, mint Jónást, a nagy mélységekbe. De fogta a kezét és a tragédiák közepette se engedte el őt. Lemászott hozzá a gödörbe, ahogy Gyökössy Bandi bácsi is mondja, és aztán átkarolva a végleg elgyengült lelket és testet, kihozta őt a bajból és felemelte magához az utolsó öt percben. Ma már örökké vele él, dicsőség Istennek érte!

– Hogy élted ezt meg, hiszen csak 25 éves volt!? Szép, okos, szeretet- és reményteljes. Látjuk a fotóját és a könyv feltárja kedves lelkének jellemzőit is. 

– Őszinte szívvel mondhatom, hogy magam se értem, hogyan tudtam elengedni őt az Úrhoz, de kaptam egy igét: Ez az a fiú, akit magamnak neveltem…/80. zsoltár/ és nagyon sok erőt ahhoz, hogy a mai napig is áldjam érte az Urat. Erről is vallok a könyvemben. Meghallgattatott a kérés: Fordulj hozzám, légy kegyelmes! Adj erőt szolgádnak, segítsd meg szolgálólányod fiát! /Zsolt. 86,16/- De a 80. zsoltárban egy fájdalmas felkiáltás is van: Pusztuljanak el dorgálásodtól, akik fölperzselték, levagdalták!- Nos, igen. De ez még ószövetségi kérés. Én megbocsátottam a fiam gyilkosának, mint ahogy Isten is nekünk,  és naponta imádkoztam érte nagyon sokáig. Tudom, hogy az a drogdiler sokkal szerencsétlenebb, mint a gyermekem, aki szenvedett a kábítószertől. Mert az a férfi távol van az Úrtól, mert ő csak eszköz volt a Mindenható tervében. Hogy a fiam miért ezt az utat járta a megtéréshez? Nem tudom! Nagy titok! Istennél van a megoldás, de hogy sokak számára ez a könyv igaz és életre szóló tanulságot, kiutat mutat minden bűnből, a drog fogságából is, abban biztos vagyok.

– Bocsásd meg a kérdést, de hogy mered ilyen nyíltan feltárni azt, amit mások éppen takargatnának még a haláluk után is? 

– Ehhez is Isten ad erőt. Nem a mi szégyenünk a lényeges itt, mert bevallom, hogy én is hol hibáztam, szerintem, hanem az Isten dicsőségén van a hangsúly! A mentő szeretetén!  Az a hatalmas és segítő munka, amit elvégzett az Úr szeretete, és amihez erőt adott nekem, hogy elhordozzam, hogy mennyei szemmel lássam a történteket, és hogy megosszam másokkal is ezt az irgalmat, még akkor is, ha sokan nem értik és szájhuzigatva fordulnak el. A könyv most még nem nekik szól.

– Hogyhogy nem ez lett akkor az első könyved?

– Szerettem volna, de az Úr intetett: még nem! Előbb ismerjenek meg az olvasók, mert ebben a könyvben olyan mélységek vannak, amit nem elsőkönyves írótól várnak, bár már több mint 20 éve televíziózok, rádiózok, ujságirok az Úr rendeléséből.- Kik az ajánlóid?- Szenczi Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője, aki maga is ilyen gondokkal küzdött és nem is titkolta, valamint  Ferenczi Zoltán addiktológus, pszichológus, református lelkipásztor, akivel korábban sokat dolgoztam e témában.

– Milyenek az eddigi visszajelzések a tanúságtevéseidről?

– Mérhetetlen nagy hála van a szívemben Atyánk felé, hogy csodálatosak! Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, nagyon sokfelé hívnak a gyülekezetekbe és konferenciákra, ide-oda és én mindig megyek is. Határon túlra több felé, Erdélybe is, amire már sok példa is volt. Számtalan személyes beszélgetéssel tisztelnek meg és az Úr erőt ad mindehhez. A fitymálkodók véleményének elhordozásához is. Nem erre nézek, hanem felfelé igyekszem tekinteni, mint István, amikor igaztalanul  kővel dobálták. – Adjon az Úr sok áldást még a tanúságtevő munkásságodra. Van még megírni valód?- Bőven! Készül a szentföldi utamról szóló könyvem, a verseskötetem, a biblia rejtvények és még sok más is. Mindez akkor kerül majd az olvasókhoz, amikor az Úr rendeli. Több könyvemnek már sokadik kiadását éltük meg. Remélem ez is ilyen lesz.

– Mi is reméljük, hogy ismét megnyitja az Úr a szíveket és személyesen is elmondhatod sokfelé, amit még lehet.

– Úgy legyen! Köszönöm!

Kedves Testvérek,

Hálás vagyok az Úrnak, hogy nyitogatja a szíveket az ÖCSIKE könyv felé is, hiszen ez egy csodálatos története Istennek: mekkora szeretettel és milyen gondossággal dolgozza ki egy ember üdvösségét az adott időre. Arra a pontra, amikor már lejár a kegyelem…
Ha kell, mélységekbe engedi szerettét, de mindig fogja a kezét és segít kikapaszkodni. Ez mindnyájunk története, kicsiben vagy nagyban.
Nemcsak fiataloké, aggoké is.

Mivel sokan kérdeztétek, hadd mondjam el a rendelés és fizetés módját is.

Rendelni lehet:

A rendeléshez tudnom kell:

  • nevet
  • címet
  • darabszámot
  • a könyv címét

Egy könyv ára még ma is csak 2500 Ft nálam. Könyvesboltokban rátesznek 30-90 %-ot sajnos! Ezért ajánlom a közvetlen rendelést.
Én postán elküldöm a kért könyvet. Egy darab postaköltsége 280 Ft.

Ha valaki öt könyvet, vagy ennél többet rendel, akkor – hálából és megbecsülésből – én fizetem a postaköltséget. Ez akkor működik jól, ha pl egy gyülekezetben vagy baráti körben összegyűjtitek az igényeket és akkor egy füst alatt megy.
Én megbízok mindenkiben, fizetés utólag. Amikor a szállítmány megérkezik, akkor lesz benne egy levélke: milyen összeget kérek befizetni, milyen számlaszámára. Csak be kell menni a bankba. Egyébként a könyv első lapján is ott van a számlaszámon minden könyvben.
Ez minden. Ha valaki kéri, hogy dedikáljam, azt is írja meg.

Külföldre is tudom küldeni, akkor ezt külön megbeszéljük.

Word-ben is küldhetem az e-book olvasóknak, az ár: 2500 Ft, átutalandó ugyanúgy.

Bármilyen kérdésre szeretettel válaszolok:

Sok szeretettel és tisztelettel:

Salyámosy Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .