A Harmat kiadó felhívása

cikcakk_2015_4_cimlap

A Family CikCakk gyermekmagazin megjelenésének második évfordulójához érkeztünk. Lapunk elsősorban a keresztény családban növekedő, illetve az egyházi iskolába vagy hitoktatásra járó alsó tagozatos gyermekeket szólítja meg, akik valamilyen keresztény egyházhoz és gyülekezethez tartoznak, vagy legalábbis nyitottak a keresztény értékek iránt. A CikCakk magazin tematikus lapszámai a valós élet kérdéseit próbálják körbejárni a mai gyerekeknek szánt izgalmas formában, többek között a bibliaismeret, a természet- és társadalomtudományok, a művészetek vagy a sport területéről. A lapszámok kiválóan felhasználhatók a hit- és erkölcstan órákhoz, illetve a hitoktatáshoz is, miközben a cikkek és játékos feladatok szabadidős olvasmányként is lekötik a gyermekek figyelmét.

Magazinunk honlapján a legutóbbi lapszám néhány oldalát is megtekintheti: http://cikcakk.hu/lapozz-bele

Szerkesztőink számára nagyon fontosak az olvasói igények, a hitoktatók és a szülők véleménye. Az eddigi visszajelzéseknek köszönhetően lapunk nagyobb formátumban és rövidebb szövegekkel jelenik meg, hogy a legkisebbeknek is minél több sikerélményt adhasson a CikCakk magazin olvasása.

Kérjük, segítsen minket azzal, hogy kitölt egy egyszerű kérdőívet, amellyel értékelheti az eddig megjelent lapszámokat! A kitöltők számára akár példányokat is tudunk küldeni a korábbi számokból – a készlet erejéig –, hogy lehetőségük legyen a gyermekek közötti munkában is kipróbálni magazinunkat. Jelentkezni a magazin@cikcakk.hu címen lehet név, telefon, példányszám, illetve postacím megadásával.

Nagyistók Ibolya
PR felelős
Harmat Kiadó
www.harmat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .