Felhívás a foltvarrókhoz

Kedves, kiállításra készülő testvéreim!

Elképzelem, hogy már készülnek a szebbnél szebb kiállítási darabok. Nagy izgalommal varrjátok a képeket, takarókat és a kis ajándékokat. Mielőtt teljesen befejeznétek, kérlek, olvassátok el a következőket:

Kérem, hogy az elhelyezés megkönnyítése érdekében füleket, vagy bújtatót varrjatok a kép hátoldalára, amibe bele tudjuk tenni a pálcát, amivel majd felakasztjuk a helyére.

Minden képnek adhattok egy fantázia-nevet. Aki már részt vett kiállításon, az tudja, hogy a készítő nevét is fel kell tüntetni a foltmunka hátlapján. Ez azért is jó, hogy a végén mindenki a sajátját vigye haza.

Ha valakinek a konferencia résztvevői közül megtetszik egy kiállított darab, és szeretné megvásárolni, akkor erre felkészülve, már otthon beszéljétek meg, hogy melyiket adnátok oda. Esetleg, tehetünk rá egy kis cédulát, hogy „megvásárolható”.

Kérem, hogy a már kész munka pontos méretét és darabszámát mielőbb közöljétek, hogy előre tudjunk készülni az elhelyezésre.

Közben készüljünk arra is, hogy egy jó konferencia résztvevői lehetünk, ahol sok lelki tanácsot, tanítást hallhatunk, sok régi, régen-látott testvérnővel találkozhatunk.

Egy keresztény foltvarró táborban hallottam amerikai testvérnőktől: „Ne felejtsétek el, Isten még a foltvarrásnál is fontosabb!”

Ha kérésetek, kérdésetek van, bátran írjatok, vagy hívjatok.

Testvéri, foltos üdvözlettel: Krisztina /Katona Lászlóné/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..