Jegyzet

texas lottery

Jegy: Főnév

Jelentése: valakin vagy valamin a felismerést, azonosítást, a megkülönböztetést teszi lehetővé. Tudományos értelemben ismertetőjegy, ismertető jel.

Minden nehézsége ellenére, vagy éppen emiatt szép ez a nyár. Munkahely nélküliségem lehetővé teszi, hogy többet foglalkozzam az olvasással. A szó hatalma ami mögötte rejlik…hát az maga a csoda. Csoda ha igék szárnyra kelnek,eljutnak a legbensőbb énünkig és ott alakítják, metszik, formálják bensőnket. Amikor a szavak szólongatnak, amikor az ige hív. Megérinti a szívemet legbelül, öröm jár át akkor, ha egy-egy összefüggést összefésül, megerősít az én Uram. Él és velem van irányítja életem. Könyveket ad kezembe és ott is üzen, onnan is megszólít.

A bemerítkezésemkor is tudtam eljegyeztem magam, jegyzékbe vettek, jegyes lettem, vagyis megjelölt, elkülönített Valaki számára. A vízben vízjegy lett rajtam. Amikor valami igazán értékes, azt, vízjegyes papírra nyomják. Arra  vigyázni kell, az nehezen pótolható és rendszerint ugyan olyan már nem is lesz, ha elveszik. Vízjegyes papírra állítják ki a bizonyítványainkat, a legfontosabb személyes okiratainkat is vízjegyes plasztik kártyára nyomják. Az írás róla kitörölhető/ sok esetben nyom nélkül/ de a vízjegy ott marad. Csak az anyaggal együtt lehet elpusztítani. Ha már nincs rá szükség a vízjegy csak tűzzel tüntethető el.

Boldog vagyok, hogy vízjeggyel ellátott lehetek. Ő megjelölt,k iemelt a többi ember közül, értékesnek nyilvánított. Annyira értékesnek,hogy pusztíthatatlanul jelölt. Önként akartam, vállalkoztam, én kértem a mintát. Csak az enyém. A lenyomat meglátszik rajtam. A Krisztus képe nem is mindig ragyog át, de a vízjegy, ha a Fény felé fordulok mélyen ott csillog.

Milyen jó meglátni testvéreimen is ezt a jegyet! Hidd el felismerhető mindenkié külön, külön!

Székesfehérvár 2008. nyara

Jegyzette:                                                        -nagynÉva-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .