Egy bögrényi szeretet

Nem is olyan régen olvashattunk egy nagyszerű adakozási gyakorlatról, a „pöttyös bögre akcióról”. Ismerősen hangzik?

Most újra bátorítom minden kedves nőtársamat, testvéremet, hogy kis odafigyeléssel legyünk nagy segítői a női missziós munkának. Az adakozásról gyakran nagy összegek jutnak eszünkbe, ám nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a szólást, miszerint sok kicsi sokra megy. Tényleg kicsire gondolok… Amikor hazamegyünk egy-egy vásárlós nap után, megtehetjük, hogy félretesszük a húsz- és ötvenforintosokat, például mindig ugyanabba a bögrébe. Ez nem pusztán a gyűjtés helye lesz, hanem az áldásé is, mert minden odaszánást Istenünk gazdag válasza követ.

Kicsinek, kevésnek tűnhet, amit megteszünk, de gondoljunk arra, hogy nem egyedül tesszük. Testvérnők szerte az országban ugyanezt gyakorolják, és amikor minden női körből, női csoportból beérkeznek az így összegyűjtött adományok a nőbizottsághoz, új lehetőség nyílik egy missziós feladatra vagy egy beteg támogatására, megajándékozására. Ugye, milyen egyszerű?

Legyünk részesei a nagy munkának, tegyük meg ezt a kis figyelmességet, és élvezzük, hogy használ az Úr az ő munkájában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .