Baptista Pedagógusok Országos Konferenciája

Baptista Pedagógusok Országos Konferenciája

Baptista testvéreink sokan, sokféle oktatási-nevelési területen dolgoznak: Óvoda, Általános Iskola, Középfokú Iskola, Művészeti Oktatás, Hit- és Bibliaoktatás, Felsőoktatás – felnőttképzés. Értékelve testvéreink szolgálatát és a jövő sok lehetőségét látva kezdeményeztük ezt a fontos konferenciát.

Az a reménységünk, hogy a hasonló területen dolgozó testvérek találkozója, az elhangzó előadások és csoportos megbeszélések bátorítást, akár konkrét segítséget fognak adni minden résztvevő számára. Ugyanakkor terveink között szerepel egy Baptista Pedagógus Hálózat létrehozása, Baptista Pedagógiai Szakszolgálat indítása, valamint Baptista Hittan anyagok, illetve tantárgy kidolgozása és széles körű bevezetése is.

A találkozó 2011. február 12-én, 10 órakor kezdődik és várhatóan 16 óráig tart (közben egy szerény ebéddel várjuk a résztvevőket). A rendezvénynek az Újpest Baptista Imaház ad otthont. A részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy a jó előkészítés érdekében a részvételi szándékot 2011. február 7-ig a baptist@baptist.hu email címen, vagy a +36-20-886-0000-ás baptifonon jelezzék a testvérek. Előre is köszönjük!

Szeretettel várunk tehát minden oktatási-nevelési területen dolgozó testvért!

Dr. Mészáros Kálmán, Mészáros Kornél, Papp János és Dr. Szabó Zoltán az MBE Elnökségének tagjai, valamint

Paróczi Zsolt lelkipásztor, iskolai igazgató, a Baptista Pedagógus Hálózat megbízott koordinátora

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..