„Az Atya keze” – bizonyságtétel foltvarrással

Évekkel ezelőtt gyülekezeti munkánk során kerestük a lehetőségét annak, hogyan tudnánk elérni az evangéliummal azokat a nőtársainkat is, akik a mindennapok sodrásában élnek, így soha nem jutnak el gyülekezeteinkbe. Olyan eszközt kerestünk, amelynek segítségével személyes kapcsolat alakulhat ki, lehetőséget nyitva arra, hogy hitünkről beszélhessünk a meghívottaknak. A válasz számunkra 1996-ban Verna Sutton testvérnőnk által érkezett el hozzánk, aki férjével, Ronnal együtt missziómunkát vállalt hazánkban. Kis csoportunk dinamikus növekedésnek indult rövid idő alatt, és nagy örömmel tapasztaltuk Isten áldását. Arra törekedtünk, hogy soha ne múljon el egy alkalom sem anélkül, hogy ne közvetítsük Isten üzenetét a jelenlévők számára. Nagy öröm számunkra, hogy ma már sok-sok ilyen csoport működik szerte az országban.

A Sutton házaspár több mint tíz év szolgálat után települt haza az Egyesült Államokba, de lehetőségük szerint évente egy-két alkalommal visszalátogatnak Európába.
Szeretettel hívjuk közös varrásra 2011. április második hétvégéjén azokat a hölgyeket, akik szívesen töltenek időt ezzel a tevékenységgel. Egyben biztatunk mindenkit arra, hogy hozzon magával valakit, aki még nem ismeri az evangéliumot.

Helyszín: a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet (Budapest, Wesselényi utca 53.).

Időpont: 2011. április 8. 18:00-21:00 és április 9. 10:00-17:00 óráig.

A nap üzenete: „Az Atya keze”
Vendégünk: Verna Sutton

Kezdő és haladó foltvarrók számára egyaránt lesz lehetőség megfelelő minta választására, ezekről és az anyagszükségletről e-mailben küldünk listát a jelentkezők számára. Arra törekszünk, hogy a résztvevők befejezett munkadarabbal térhessenek haza. Étkezést a helyszínen biztosítunk.
Visszajelzést: foltvarro@hotmail.com e-mail címen, vagy 06-20-886-8582 (Tiszáné Gabi) és 06-20-886-0993 (Küblerné Zsuzsa) telefonszámokon várunk.
A terem befogadóképessége véges, ezért a jelentkezés sorrendjében van lehetőség a regisztrálásra.
Részvételi díj: 600 Ft /fő.

Tiszáné Gneth Gabriella
szervező

Küblerné Zsuzsa
házigazda

Egy gondolat erről: „„Az Atya keze” – bizonyságtétel foltvarrással

  1. Lehet valahol beszámolót olvasni, képeket nézni erről a foltvarrós alkalomról? Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .